Over ons

Stukadoor Amsterdam bestaat uit een goed op elkaar ingespeeld team vaklieden dat ruim 20 jaar ervaring heeft in allerlei stukadoorswerkzaamheden en restauratiewerkzaamheden. Wij leveren hoge kwaliteit stucwerk voor een marktconforme prijs. Onze klanten zijn niet alleen particulieren maar ook bedrijven en organisaties die meer nodig hebben dan een 1-pitter. Wij werken op basis van vaste afspraken en heldere tarieven, ook meerwerk wordt bij ons vooraf goed omschreven zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan. Niets is vervelender dan na opgeleverde werkzaamheden uitgebreid te moeten soebatten over wat wel en wat niet is gerekend. Tot dusver wordt deze helderheid over onze prijzen en werkzaamheden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Lid van NOA
Stukadoor Amsterdam is lid van brancheorganisatie NOA (De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en levert werk op basis van de door deze organisatie omschreven afbouwgarantie en consumentenvoorwaarden. Als klant van Stukadoor Amsterdam weet u zeker dat het werk op tijd en vakkundig wordt opgeleverd. Mochten er toch geschillen ontstaan, dan kan via de geschillencommissie van NOA het probleem netjes worden afgehandeld.

Aangesloten bij de stichting Afbouwkeur
Stukadoor Amsterdam is aangesloten bij de stichting Afbouwkeur en is trots op de vakbekwaamheid, kwaliteit van werken en ondernemersvaardigheden die de stichting Afbouwkeur op gezette tijden controleert en door uitgifte van het keurmerk Stuckeur bevestigd.

noa afbouwgarantie logo stuckeur logo